Plante goji de calitate Fructe goji Plantatie goji Bio Investeste in sanatate Oferta Plante goji Consultanta cultura goji

Plante goji de calitate

Pepiniera autorizata

Fructe goji

Magazin produse bio

Plantatie goji Bio

Cultura de goji certificata Bio

Investeste in sanatate

Calitate si experienta

Oferta Plante goji

Certificat de calitate si factura

Consultanta cultura goji

Plan de afacere

Oferte plante Goji

PLANTE GOJI DE CALITATE, CERTIFICATE DIN PEPINIERA AUTORIZATA.

Plante Goji SUPER OFERTA

LA FIECARE 45 PLANTE DE PESTE 60 CM, COMANDATE, PRIMITI GRATUIT ALTE 10 PLANTE GOJI DE 30- 40 CM, CE VOR PRODUCE FRUCTE ANUL VIITOR.

ATENTIE !!! CANTITATE LIMITATA LA PRIMELE 20 DE COMENZI
COMANDA MINIMA 10 PLANTE GOJI.
LIVRARE GRATUITA PANA LA SEDIUL FANCURIER DIN ZONA DUMNEAVOASTRA.


DE RETINUT!

  • Toate plantele vin însoțite de o broșura cu informații complete despre plantarea și îngrijirea arborelui de goji.
  • Beneficiati de consultant gratuita pe toata durata culturii.
  • Toate plantele vândute fructifică anul următor plantarii, daca sunt ingrijite corespunzator.

Detinem singura plantatie de Goji certificata Bio din Romania. Avem o experienta de peste 3 ani in cresterea si administrarea platelor de goji. Pepiniera noastra este autorizata de Inspecția Națională pentru Calitatea Semințelor și a Materialului Săditor (INCS), singurul organism de stat abilitat să inspecteze și să certifice producătorii și soiurile de plante ce pot fi comercializate în România.
Fara autorizare INCS, niciun material saditor nu se poate comercializa legal in Romania.
Toti cei ce au achizitionat plante Goji din Pepiniera Goji Podeele Mici au beneficiat de consultanta gratuita, ajungand la rezultate foarte bune.


Plante Goji 30-40 cm

12 RON


Plante Goji 50-60cm

16 RON


Plante Goji 60-80cm

20 RON


Plante Goji 80cm - 1 metru

22 RON


Plante Goji peste un metru

25 RON


La fiecare 30 de plante Goji comandate, primiti 5 plante de Aronia cadou.


La fiecare 50 de plante Goji comandate, primiti 10 plante de Aronia cadou


Plante Goji


REDUCERI DE PANA LA 40%
pentru cei interesati sa infiinteze o cultura de calitate.
Producem plante de goji pe baza de contract pentru toamna 2016.
Plante de calitate insotite de certificate de garantie si factura cu un avans de doar 20%.
Consultanta gratuita pe toata durata culturii.


Important

1 Infiintarea unei plantatii de Goji se poate realiza, conform “Legii pomiculturii, nr. 348/2003”, in mod legal, numai in urma obtinerii unei Autorizatii de Plantare eliberate de catre Directia Agricola si Dezvoltare Rurala din judetul dvs. daca suprafata cultivata depaseste 0.2 ha.

2 Cererea de eliberare a Autorizatiei de Plantare, trebuie sa cuprinda, pe langa documente ale dreptului de utilizare a terenului si dovada utilizarii unui material saditor certificat.

3 Achizitionati doar material saditor certificat, din pepiniere autorizate pentru a avea garantia ca veti primi ceea ce ati comandat. Achizititionarea unui material saditor necertificat poate creea probleme ulterioare.

4 Pepinierele ce se ocupa doar de vanzarea plantelor nu pot oferi consultanta pentru infiintarea unei culturi de goji. Pentru a oferi vreo recomandare, acesta trebuie sa detina cel putin o cultura de anul 2. Experienta in pepiniera este diferita de cea din camp. Pentru aceasta exista Tehnologia de cultivare a arbustiului de Goji realizata de specialistii nostri in arbori fructiferi.

5 Plantarea arbustilor de goji in afara perioadei de repaos vegetal, respectiv in afara perioadei de plantare din toamna si primavara poate afecta gradul de prindere si dezvoltarea plantei de goji.

6 Indiferent de schema de plantare folosita se va lua in considerare ca arbustiul de goji are nevoie de o distanta intre plante de minim 1,5 m, pentru a se dezvolta bine.

7 Respectarea recomandarilor cuprinse in Tehnologia de cultivare a arbustiului de Goji duce la cresterea calitatii productiei, precum si uniformizarea caracteristicilor fructelor intre cultivatori.